Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g64g61kcal12.2g0.7g1.1g0g
Paprika punainen 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 10g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 6.4g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi193g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g9g5.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)56g101kcal1.1g2.8g9.6g0g
Chili paprika punainen3.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana769g419kcal29.4g12.8g27.8g2.4g
Valittu annoskoko385g210kcal14.7g6.4g13.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna192g105kcal7.4g3.2g7g0.6g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102