Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g141g114kcal25.9g0g1g0g
Lohifilee 141g275kcal26.3g0g19g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl33g43kcal4.2g0.2g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1249kcal117.6g20.4g77g1.8g
Valittu annoskoko385g624kcal58.8g10.2g38.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna192g312kcal29.4g5.1g19.3g0.5g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.7g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855