Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee248g256kcal57.3g0g3.7g0g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl113g51kcal0.3g11.3g0.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g4.5g17kcal0g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana769g835kcal115.6g48.4g20.6g0g
Valittu annoskoko385g418kcal57.8g24.2g10.3g0g
Annoskoko puolitettuna192g209kcal28.9g12.1g5.2g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007