Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu50g150kcal2g2g15g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)63g38kcal0.6g2.8g2.5g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g75g180kcal13.5g0g13.5g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g109g358kcal13g71.1g2.4g6.5g
Valkoviini kuiva 30g21kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.9g0.4g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1658kcal60.4g159g81.4g14.6g
Valittu annoskoko385g829kcal30.2g79.5g40.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna192g415kcal15.1g39.8g20.4g3.7g
Arvot/100g100g215kcal7.8g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979