Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow600g1692kcal107.4g381g5.4g60g
Hirvenjauheliha oma saalis480g538kcal105.6g0g14.4g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g360g468kcal39.6g5.4g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g5395kcal505.2g772.8g104.4g120g
Valittu annoskoko3840g2698kcal252.6g386.4g52.2g60g
Annoskoko puolitettuna1920g1349kcal126.3g193.2g26.1g30g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226