Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g324g483kcal13.9g103.6g0g0g
Kermaviili Ingman 10%1012g1214kcal31.4g44.5g101.2g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g101g258kcal18.4g47.1g7.8g16.4g
Kananmuna kuoreton 278g397kcal34.8g0.8g28.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2125g4835kcal403.7g0g361.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g14373kcal1004.4g392g997.4g32.8g
Valittu annoskoko3840g7186kcal502.2g196g498.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna1920g3593kcal251.1g98g249.4g8.2g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745