Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)2719g1142kcal266.4g40.8g2.7g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g612g2324kcal8.6g573.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g510g3058kcal122.3g33.6g275.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g13049kcal794.6g1295g556g0g
Valittu annoskoko3840g6525kcal397.3g647.5g278g0g
Annoskoko puolitettuna1920g3262kcal198.7g323.8g139g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689