Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)45g398kcal0g0g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Riisi, keitetty, suolaa 451g617kcal11g136.3g1.3g4.1g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g1352g947kcal66.3g162.3g9.5g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)1277g958kcal229.9g6.4g12.8g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g601g583kcal117.2g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g7149kcal859.4g632.4g162g10.8g
Valittu annoskoko3840g3574kcal429.7g316.2g81g5.4g
Annoskoko puolitettuna1920g1787kcal214.9g158.1g40.5g2.7g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560