Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1045g7523kcal1g1g835.9g0g
Vesi784g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 705g6237kcal0g0g705.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1306g731kcal111g65.3g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g28984kcal224g132.6g3087.6g0g
Valittu annoskoko3840g14492kcal112g66.3g1543.8g0g
Annoskoko puolitettuna1920g7246kcal56g33.2g771.9g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880