Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President800g2064kcal152g4g160g0g
Kesäkurpitsa1600g272kcal6.4g40g9.6g11.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 200g429kcal62g0g20g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g6724kcal455.2g179.2g466.4g56g
Valittu annoskoko3840g3362kcal227.6g89.6g233.2g28g
Annoskoko puolitettuna1920g1681kcal113.8g44.8g116.6g14g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663