Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1402g2000kcal175.3g4.2g143.7g0g
Sokeri 542g2199kcal0g541.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 621g2132kcal63.3g435g7.5g21.7g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g1275g3187kcal0g790.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g19036kcal477.2g3541.4g302.4g43.4g
Valittu annoskoko3840g9518kcal238.6g1770.7g151.2g21.7g
Annoskoko puolitettuna1920g4759kcal119.3g885.4g75.6g10.9g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513