Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1532g698kcal7.7g125.7g3.1g61.3g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g445g133kcal4.4g17.8g1.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1202g3332kcal24g36.1g336.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g10213kcal237.4g363.2g817.4g122.6g
Valittu annoskoko3840g5107kcal118.7g181.6g408.7g61.3g
Annoskoko puolitettuna1920g2553kcal59.4g90.8g204.4g30.7g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957