Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1600g5920kcal72g496g400g59.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g640g704kcal147.2g0g13.4g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g800g1120kcal61.6g96g56g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)600g120kcal3.6g21g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g15836kcal574g1245.2g943.2g125.2g
Valittu annoskoko3840g7918kcal287g622.6g471.6g62.6g
Annoskoko puolitettuna1920g3959kcal143.5g311.3g235.8g31.3g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822