Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.8g1.3g45g0g
Sokeri 399g1619kcal0g398.4g0g0g
Fariinisokeri399g1619kcal0g398.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g957g804kcal10.5g175.1g3.8g17.2g
Voi 199g1446kcal2.4g0.8g162.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 997g3421kcal101.6g697.8g12g34.9g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Suklaa tumma 399g2060kcal15.6g212.4g123.6g21.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g23512kcal371.8g3846.6g693g146.6g
Valittu annoskoko3840g11756kcal185.9g1923.3g346.5g73.3g
Annoskoko puolitettuna1920g5878kcal93g961.7g173.3g36.7g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181