Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Taloussuklaa, Fazer800g4120kcal31.2g448g240g42.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g320g1789kcal26.9g176g108.8g0g
Vispikerma Flora 20%1400g3080kcal42g70g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g21744kcal530.2g1396g1528.2g84.8g
Valittu annoskoko3840g10872kcal265.1g698g764.1g42.4g
Annoskoko puolitettuna1920g5436kcal132.6g349g382.1g21.2g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452