Sieni-pekonirisotto ala Tuula

Paloittele sienet ja hienonna sipuli.

Suikaloi ja huuhdo purjo.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Kiuhauta vesi (ja viini) kattilassa ja lisää fondi.

Kuullota sipulit ja riisi.

Lisää sienet ja sekoittele.

Kaada kuumaa kasvislientä vähitellen.

Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin.

Lisää uusi annos vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin.

Aikaa kuluu 15-20 min. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatin.

Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla..

Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka.

Kaada purjo-tomaattiseos keoksi riisin keskelle.

Tarjoa porsaanfilepihvien ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)409g110kcal5.3g19.6g0.8g6.9g
Vesi, vesijohtovesi 961g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 601g412kcal1.9g3.6g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g481g1644kcal33.2g374.9g1.9g6.2g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.6g0g
Voi 34g244kcal0.4g0.1g27.4g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g67g40kcal1.7g3.4g4.7g0.5g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g433g130kcal4.3g17.3g1.3g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g822g986kcal180.8g7.4g28.8g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g7727kcal455.2g852.6g197g35.4g
Valittu annoskoko3840g3864kcal227.6g426.3g98.5g17.7g
Annoskoko puolitettuna1920g1932kcal113.8g213.2g49.3g8.9g
Arvot/100g100g101kcal5.9g11.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290876