Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g320g2336kcal3.2g3.2g256g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g2400g8040kcal312g1632g36g153.6g
Kanttarelli, tuore, annos 50g400g60kcal7.2g1.6g2g8.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g80g38kcal1.2g5.8g1g2.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g400g1552kcal132g0g113.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g24181kcal917.4g3308.2g818.2g337.8g
Valittu annoskoko3840g12090kcal458.7g1654.1g409.1g168.9g
Annoskoko puolitettuna1920g6045kcal229.4g827.1g204.6g84.5g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333