Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g1097g3511kcal241.4g636.3g11g131.7g
Sokeri 1097g4453kcal0g1096g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1646g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g15928kcal482.8g3464.6g22g263.4g
Valittu annoskoko3840g7964kcal241.4g1732.3g11g131.7g
Annoskoko puolitettuna1920g3982kcal120.7g866.2g5.5g65.9g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976