Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2997g3357kcal659.3g0g89.9g0g
Oliiviöljy 84g742kcal0g0g83.9g0g
Kananmuna kuoreton 659g941kcal82.4g2g67.6g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g10139kcal1485.8g13.6g483.2g3.4g
Valittu annoskoko3840g5069kcal742.9g6.8g241.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna1920g2535kcal371.5g3.4g120.8g0.9g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328032