Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1527g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 92g68kcal12g1g0.4g6.3g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)76g687kcal0g0g76.3g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl2107g7164kcal295g1348.5g65.3g115.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g15839kcal614g2699g284g244.4g
Valittu annoskoko3840g7919kcal307g1349.5g142g122.2g
Annoskoko puolitettuna1920g3960kcal153.5g674.8g71g61.1g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108