Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1590g1081kcal194g62g3.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl795g2926kcal230.6g0g222.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu994g1252kcal109.3g3g89.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 278g846kcal24.3g154.2g5.3g38.7g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g143g176kcal10.3g23g4.7g99.7g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g12702kcal1141.2g514.4g650.4g277.2g
Valittu annoskoko3840g6351kcal570.6g257.2g325.2g138.6g
Annoskoko puolitettuna1920g3176kcal285.3g128.6g162.6g69.3g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101