Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g3600g1404kcal21.6g352.8g3.6g64.8g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g2808kcal43.2g705.6g7.2g129.6g
Valittu annoskoko3840g1404kcal21.6g352.8g3.6g64.8g
Annoskoko puolitettuna1920g702kcal10.8g176.4g1.8g32.4g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224