Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g704g2182kcal17.6g528g3.5g52.8g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g448g1344kcal94.1g4.5g94.1g0g
Pistaasipähkinä, Parrots256g1664kcal54.3g41.2g144.6g33.3g
Viikuna, pehmeä , kuivattu320g832kcal9.6g176g6.4g28.8g
Kananmuna 50g(kpl)1280g1613kcal140.8g3.8g115.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g480g4320kcal0g0g480g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)288g360kcal9.5g10.7g28.8g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g24799kcal656.8g1564.6g1745.2g230.2g
Valittu annoskoko3840g12400kcal328.4g782.3g872.6g115.1g
Annoskoko puolitettuna1920g6200kcal164.2g391.2g436.3g57.6g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613