Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1138g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 322g1309kcal0g322g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g57g177kcal6.3g34.1g4g15.9g
Kananmuna, omega, 1 kpl104g136kcal13.7g0.3g8.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1726g5921kcal175.8g1207.9g20.7g60.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl379g3413kcal0g0g379.3g0g
Hiiva 95g71kcal12.4g1g0.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g22052kcal416.4g3130.6g826.2g165.6g
Valittu annoskoko3840g11026kcal208.2g1565.3g413.1g82.8g
Annoskoko puolitettuna1920g5513kcal104.1g782.7g206.6g41.4g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693