Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3000g3360kcal660g0g90g0g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7688g10149kcal1487.6g13.6g483.6g3.4g
Valittu annoskoko3844g5075kcal743.8g6.8g241.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna1922g2537kcal371.9g3.4g120.9g0.9g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328032