Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7696g12547kcal683g385.4g923.8g32.6g
Valittu annoskoko3848g6273kcal341.5g192.7g461.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna1924g3137kcal170.8g96.4g231g8.2g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793