Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g157g47kcal1.6g6.3g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Flora culinesse9g70kcal0g0g7.7g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g63g57kcal0.6g3.8g4.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g613kcal10.2g40.8g42.8g7.4g
Valittu annoskoko385g307kcal5.1g20.4g21.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna193g153kcal2.6g10.2g10.7g1.9g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313026