Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu48g61kcal5.3g0.1g4.3g0g
Sokeri 68g277kcal0g68.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g78g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Vehnäjauho puolikarkea 59g202kcal6g41.2g0.7g2.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen40g289kcal0g0g32.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g20g145kcal0.2g0.2g16.1g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g20g50kcal2.8g0.7g4g0g
Tomusokeri 1dl=60g50g201kcal0g50.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g2499kcal29.6g332.2g114.8g8.2g
Valittu annoskoko385g1250kcal14.8g166.1g57.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna193g625kcal7.4g83.1g28.7g2.1g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081