Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g37g11kcal0.4g1.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g88g96kcal14.9g2.2g3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g66g230kcal5.3g49.2g1.1g2g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka22g27kcal0.7g5.7g0.2g0.7g
Hunaja 13g43kcal0.1g10.6g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g931kcal43.4g140.6g20.6g6.2g
Valittu annoskoko385g466kcal21.7g70.3g10.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna193g233kcal10.9g35.2g5.2g1.6g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414