Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 208g132kcal6.2g10g7.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)83g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g75g262kcal2.6g60.7g0.7g2.2g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1199kcal36.4g150.4g49.8g4.4g
Valittu annoskoko385g600kcal18.2g75.2g24.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna193g300kcal9.1g37.6g12.5g1.1g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300