Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 30g267kcal0g0g30.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g627kcal18.6g128g2.2g6.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 20g143kcal0.2g0.1g16.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g1g3.1kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sokeri 17g69kcal0g17.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Hiiva 10g7.5kcal1.3g0.1g0g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g2342kcal49g297g103.2g14.8g
Valittu annoskoko385g1171kcal24.5g148.5g51.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna193g586kcal12.3g74.3g25.8g3.7g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070