Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g70g517kcal0g0g57.3g0g
Sokeri61g248kcal0g61.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl61g80kcal7.9g0.3g5.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)140g433kcal23.8g75.5g4.1g18.2g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Marianne crush 150g49g210kcal0.6g42.1g4.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g3005kcal64.8g365g141.4g38g
Valittu annoskoko385g1503kcal32.4g182.5g70.7g19g
Annoskoko puolitettuna193g751kcal16.2g91.3g35.4g9.5g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622