Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g250g434kcal16.7g81.2g3.5g7.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g10g22kcal1.4g2.1g0.8g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g125g270kcal30.9g0g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1451kcal98g166.6g41g15g
Valittu annoskoko385g726kcal49g83.3g20.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna193g363kcal24.5g41.7g10.3g3.8g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.6g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943