Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 89g362kcal0g89.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu95g120kcal10.5g0.3g8.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.1g7.8kcal0.4g0.2g0.5g0.6g
Maitosuklaa 70g376kcal7.1g35g23.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 70g497kcal0.5g0.3g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g3122kcal48.8g330.8g177.8g5.2g
Valittu annoskoko385g1561kcal24.4g165.4g88.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna193g781kcal12.2g82.7g44.5g1.3g
Arvot/100g100g406kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772