Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 175g37kcal1.6g4.4g0.5g3.3g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper175g508kcal45.5g0g36.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 35g309kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1708kcal94.2g8.8g144.6g6.6g
Valittu annoskoko385g854kcal47.1g4.4g72.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna193g427kcal23.6g2.2g36.2g1.7g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672