Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 205g155kcal3.8g31.5g0.4g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g73g171kcal8.3g0.4g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g715kcal26g76.6g33.4g9g
Valittu annoskoko385g358kcal13g38.3g16.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna193g179kcal6.5g19.2g8.4g2.3g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682