Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 210g478kcal39.9g0g35.7g0g
Hapukoor (Tere)35g42kcal1g1.5g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g21g6.3kcal0.2g0.8g0.1g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g21g71kcal3.8g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g95kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1531kcal101.6g11g119.8g1.6g
Valittu annoskoko385g766kcal50.8g5.5g59.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna193g383kcal25.4g2.8g30g0.4g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.4g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014