Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Katkarapu 31g21kcal4.5g0g0.3g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)4.2g7.3kcal0.1g0.1g0.7g0.2g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 42g83kcal0.6g0.7g8.3g1.8g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Katkarapu 187g128kcal27g0g2.1g0g
Ketsuppi 42g38kcal0.5g8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g673kcal68.6g31.2g28.6g7.6g
Valittu annoskoko385g336kcal34.3g15.6g14.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna193g168kcal17.2g7.8g7.2g1.9g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073