Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 61g444kcal0.7g0.2g49.8g0g
Sokeri 89g362kcal0g89.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu46g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai53g184kcal6.3g37.3g1.1g1.6g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0g
Banaani, kuorittu 130g113kcal1.4g23.7g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g2352kcal27.6g307.8g111.2g7.8g
Valittu annoskoko385g1176kcal13.8g153.9g55.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna193g588kcal6.9g77g27.8g2g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586