Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.2g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g11g35kcal0g8.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana771g121kcal1g25.4g0.2g2.2g
Valittu annoskoko386g60kcal0.5g12.7g0.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna193g30kcal0.3g6.4g0.1g0.6g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081