Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Tomaatti, tuore56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Papu valkoinen, keitetty 56g61kcal4.7g7.9g0.2g3.9g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk39g15kcal0.7g3g0g2g
Fariinisokeri4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g141g42kcal1.4g5.6g0.4g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana772g470kcal16g53g17.2g17g
Valittu annoskoko386g235kcal8g26.5g8.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna193g118kcal4g13.3g4.3g4.3g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914