Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1400g2240kcal266g0g126g0g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Curry Paste red, Aroy-D53g54kcal2.1g7.4g1.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Herkkusieni säilyke 280g48kcal5.9g0.6g0.8g6.7g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow350g175kcal1.4g42g0.4g0g
Flora culinesse18g130kcal0g0g14.4g0g
Fraiche 5% Valio350g315kcal14g26.6g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.3g36.8g0.6g1.8g
Kookosmaito 280g583kcal5.7g7.9g59.7g1.4g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7700g7697kcal612.4g282g444g32.6g
Valittu annoskoko3850g3848kcal306.2g141g222g16.3g
Annoskoko puolitettuna1925g1924kcal153.1g70.5g111g8.2g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586