Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g420g2439kcal91.9g83.5g212.4g0g
Leseseos (3 viljan)122g312kcal20.3g41.6g7.5g36.7g
Voi 175g1269kcal2.1g0.7g142.2g0g
Valkuainen (100g)140g59kcal13.7g2.1g0.1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1399g2733kcal261.5g0g188.9g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g262g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g525g1469kcal13.1g18.4g146.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper245g710kcal63.7g0g51.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7700g19282kcal1036.6g331.8g1579.8g86.8g
Valittu annoskoko3850g9641kcal518.3g165.9g789.9g43.4g
Annoskoko puolitettuna1925g4821kcal259.2g83g395g21.7g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179