Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1750g1417kcal27.5g294.5g0.9g52.5g
Paprika, punainen700g180kcal6.3g32.2g2.8g14g
Parsakaali brokkoli 700g245kcal32.3g13.7g2.1g17.5g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g700g1190kcal11.2g14.7g119g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7700g6064kcal154.6g710.2g249.6g168g
Valittu annoskoko3850g3032kcal77.3g355.1g124.8g84g
Annoskoko puolitettuna1925g1516kcal38.7g177.6g62.4g42g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462