Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1600g5920kcal80g512g400g32g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Mozzarella light600g960kcal120g3g54g0g
Oliivi kivetön musta rainbow200g360kcal1.2g11.4g34g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g332g66kcal2g12.6g1g19.9g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl120g643kcal6g3.6g67.2g5.3g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g200g580kcal66g0g34g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g200g320kcal16g8g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7704g17943kcal589.6g1146.8g1236g131.2g
Valittu annoskoko3852g8971kcal294.8g573.4g618g65.6g
Annoskoko puolitettuna1926g4486kcal147.4g286.7g309g32.8g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787