Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3611g2167kcal54.2g469.5g3.6g32.5g
Oliiviöljy 120g1065kcal0g0g120.4g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g60g79kcal1.8g12.6g3.6g8.4g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7704g6723kcal116.8g983.4g255.6g81.8g
Valittu annoskoko3852g3361kcal58.4g491.7g127.8g40.9g
Annoskoko puolitettuna1926g1681kcal29.2g245.9g63.9g20.5g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454