Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1203g722kcal18g156.3g1.2g10.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1603g2662kcal304.6g0g160.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 802g2647kcal16g24g280.6g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7712g12573kcal684.2g386g925.6g32.6g
Valittu annoskoko3856g6286kcal342.1g193g462.8g16.3g
Annoskoko puolitettuna1928g3143kcal171.1g96.5g231.4g8.2g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793