Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g201g341kcal38.1g0g20.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)10g31kcal1.7g5.4g0.3g1.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)13g3.8kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light5g9kcal0.4g0.2g0.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.6kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana772g835kcal81g13.2g49.2g2.6g
Valittu annoskoko386g418kcal40.5g6.6g24.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna193g209kcal20.3g3.3g12.3g0.7g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014