Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4.7g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)3.1g8.1kcal0.1g0.3g0.7g0g
Tomaattimurska 156g46kcal0.9g8.3g0.3g3g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Korianteri, tuore, annos 20g6.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Katkarapu 156g107kcal22.6g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana772g692kcal48.8g23g43.8g7.6g
Valittu annoskoko386g346kcal24.4g11.5g21.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna193g173kcal12.2g5.8g11g1.9g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228