Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka94g235kcal10.3g15g15g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Etikkapunajuuri 31g11kcal0.3g2.1g0.1g0.6g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g75g248kcal1.5g1.9g26.3g0g
Ranskankerma, Milbona63g182kcal1.4g1.9g18.8g0g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana773g1630kcal47.8g53g137.2g2.8g
Valittu annoskoko386g815kcal23.9g26.5g68.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna193g408kcal12g13.3g34.3g0.7g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388